tiistai 24. kesäkuuta 2014

Maastoilua

Moi!

Tänään menin tallille n.12 aikaan, kun vettä satoi koko aamun. Pääsinkin jo tallille, kun ihan järkyttävä sade alkoi taas ja juoksin yhteen karsinaan, jossa Väinö oli jo suojassa (hepat pääsevät siis pihaan ja samalla Hallan suuri karsina toimii ns.pihattona). Odoteltiin Väinön kanssa kymmenisen minuuttia, kun kuuro loppui. Olin sen jälkeen vain heppojen kanssa tarhassa ja samalla kuvailin niitä. Mun tuurilla kamerasta loppui akku jo viiden minuutin jälkeen.. 


Pikku mies <3

Putsailin varusteita ja harjoiteltiin Väinön kanssa agilityä ja ihan perus maastakäsin-ja kutsumisharjoituksia. Väinö on ihan huippu jo laittamaan etujalat renkaan sisälle! Päästin sen irtikin hetkeksi, mutta ei se edes tajunnut riekkua vaan meni sen renkaan luo ja laittoi jalkansa ilman käskyä sinne. Järkevä poni ;)
Vähän oli poika skarppina, kun varsat laukkaili laitumella täysiä :D

Hallalla kävin nyt iltapäivällä maastoesteradalla ja hyppelinkin siellä muutamia. N.kilometrin mentyämme tallilta näimme Riikan ja Mikon lähtevän samaan suuntaan ja he olivat menossa radalle myös. Menimme ihan rennosti käveleskellen ruunien samalla säpsähtäen isompia kiviä.. Halla oli kyllä taas niin paljon rennompi kaverin kanssa ja sain ihan nauttia maastoilusta. Radalle päästyämme ravailin ja laukkailin alun(koko lenkki n.700m) ja kolmea viimeistä hyppäsin edestakaisin muutaman kerran. Halla syttyi taas mahtavasti yhdellä kertaa ja lähestyi korvat tötteröllä kaikkia esteitä. 
Laavu ja maastoesterata on kaikkien käytössä ja maksuton, käykää ihmeessä katsomassa. Ilkka-lehden juttu 2012

Kuvat ovat vähän heilahtaneita, kun unohdin säätää asetuksia Toinille.
Otettiin Riikan ja Mikon kanssa parit yhteiskuvat kun sää oli niin kiva:)

Hallaa kiusasi ötökät niin piti yrittää rauhotella:D


<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti