keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Halla ❤

Hei taas!


Ratsastin Hallan äsken kentällä ihan tehden perusjuttuja. Halla on todella hidas lämpenemään ja on parhaillaan pitkien alkukäyntien jälkeen. Aloitin ratsastuksen menemälläkin kaksi kertaa meidän "kukkapuulenkin", joka menee siis koko tallin alueen ympäri ja on vähän alle kilometrin pituinen. Haastetta tuo jyrkät ylä-ja alamäet, joten sitä voi tehdä ihan treenimielessäkin. 
Postauksen kuvat ovat nyt vain kukkapuulenkiltä harmillisesti.

Kuunteluoppilaat lenkillä mukana :D
Halla oli suht'rento ja ainoastaa naksuttava sähkölanka jännitti, mutta ohi siitäkin päästiin pienellä rohkaisulla.


Kentällä aloitin heti ravaillen eteenalas. Halla tuntui heti rennolta ja oli ihan sellainen fiilis, että voisi jo nyt istua harjoitusraviin. Keräsin vähitellen ohjia ja lisäilin samalla voltteja ja siirtymisiä. H ei ollut ollenkaan tahmatassu, vaan polki hyvin alleen.


Vasempaan laukkaan Halla on aina vähän jäykempi ja löaukkailimme hetken aikaa reippaassa tempossa hetken aikaa. Vähitellen laukan sisällä lyhentelin ohjia ja samalla kokosin pienesti. Tässäkin ruuna oli vähän jäykkä eikä rentoutunut täysin. Oikeaan se oli heti parempi ja hyviä pätkiä tuli paljon. Tein vähän avoja ja sulkuja, väistöjä ja lisäyksiä. Lisäykset meni tosi kivasti ja tunsi miten ruuna pidensi askeltaan. Tehtävien jälkeen jäin suurelle ympyrälle vähän taivuttelemaan vielä ja Halla tuntui mahtavalta. Se myötäsi niskasta hyvin ja polki alleen hyvin ja tuntui miten selkä nousi.
Loppukäynneiksi menimme taas pari kertaa kukkapuun Hiili ja Reko seurana. Toini talutti heitä, kun molemmat ovat vasta aloittelijoita :D. Se meni vaan hassusti niin, että Hiili 3v oli Hallaa nopeampi ja he menivät edellä, kun me tulemme perässä säpsähdellen..


Tein taas Väinön kanssa maastäkäsin ja etujalat renkaaseen-tehtävää.
Reko kuvasi meitä alussa ja saikin kivoja kuvia taas:)

1 kommentti:

  1. Varmaan sä saat aina jonku kuvaajaks :D Pyydäppä muaki nyt joskus kuvaajaksi niin mulle ei tarttis ees laittaa asetuksia valmiiksi ;D

    VastaaPoista