tiistai 17. kesäkuuta 2014

Takaisin töihin

Heippa!

Mun oli tarkoitus käydä vain taluttelemassa Mairea, mutta la iltana Eve laittoi viestin, että voin kokeilla mennä kaikki askellajit kevyesti läpi. M oli ollut viimeksi juoksutuksessa puhdas, niin kokeiltiin nyt selästä miltä näyttää. Sunnuntaina sain äitini kuvaamaan ratsasteluja ja saimmekin kivaa matskua. 


Mairellahan ei selästä päin ole tehty nyt hetkeen aikaan mitään raskasta, välillä vain kevyitä käyntitreenejä& pitkä sivu ravissa-tyyliä. Ja ajattelinkin, että tamma voisi käydä vähän kuumana, mutta ei! M oli ihanan rauhallinen, vähän jäykkä, mutta pätkittäin rentoutui aika hyvinkin niskasta. 


Käynnissä Maire antoi aika hyvin myöten ja epäpuhtautta ei ollut ollenkaan kumpaankaan suuntaan. Eikä edes linnut järkyttäneet, kun viimeksi kun menin ilmansatulaa pitkinohjin niin Maire kävi melkein polvillaan, kun säikähti lintua..
Ravissa aloitin menemällä vasempaan vain pitkätsivut ravia hakien vähän tuntumaa ja tarkastelemalla askelta. Vähitellen lisäsin isoja teitä (pääty-ympyröitä yms.) tehtävään ja Maire oli edelleen rauhallinen eikä punkenut yhtään sisäpohjetta vasten. Mutta vaihtaessani suuntaa oikeaan askel muuttui samantien epäpuhtaaksi, kun kipeä jalka oli sisäetujalkana. Ja muutenkin Maire oli tähän suuntaan paljon jäykempi sekä punki sisäpohjetta vasten. Koska se ei sentään ontunut niin jatkoin ravia hakien rentoutta ja taivuttelin ympyröillä kevyesti. 

Laukassa myös oikeaan ep, mutta vasemmassa en osannut tulkita tai ainakaan muista enää. Ja laukoissa vauhtiakin alkoi jo löytyä:D

Tein pitkät loppukäynnit, jonka jälkeen letkutin jalkaa n.10min. Maire ei ole koskaan ollut niin rauhallinen tuossakaan, kun yleensä steppaillee ja sählää kokoajan niin, että hermot menee. Kylmäsin jalkaa vielä puoli tuntia ja turvotus olikin laskenut aika hyvin.


<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti