torstai 10. heinäkuuta 2014

Helle ratsastelut

Eilen kävin Mairen luona sitä katsomassa ja ratsastamassa yli viikon tauon jälkeen. Ei saisi valittaa, kun vihdoin on lämmintä, mutta mulle 28 astetta on jo liikaa. Ja paarmat ja muut ötökät, hyi! Oli aikamoinen shokki, kun riparilla ei ollut muuta kun pieniä kirvan näköisiä otuksia ja sitten kotiin päästyäni keskelle metsää, arvaatte kyllä..



Maire oli niin hauskan näköinen, kun sillä oli tuo huppu, muukalaisheppa :D
En saa lisättyä alla oleviin kuviin kuvateksiä, tai muutettua viimeisen kuvan kokoa, pahoittelen!

Ajattelin, että maneesissa voisi olla viileämpi, mutta lämpötila siellä oli ihan yhtä mahtava, kun ulkona.
Maire oli aluksi aika sählä, niin kuin aina maneesissa. Se kyttäili eikä millään halunnut keskittyi mihinkään. Mutta ravitehtävän aloittaessani tamma oli superhyvä!


Tein pitkänsivun alkuun voltin ja jatkoin käynnissä ja R:n kohdalla voltti ravissa ja voltin jälkeen siirtyminen käyntiin. Ja toiselle pitkälle sivulle sama tehtävä. Kun tämä alkoi sujua, tein muuten samaa tehtävää, mutta käyntivoltilta jatkoin tehden avoa ja ravivoltilta tullessa käyntiin ja heti avoa. Lopuksi tein vielä ravissa väistöjä keskihalkaisijalta uralle. Emme menneet kovinkaan kauaa kuumuuden takia; ilmansatulaa ratsastushousuilla ja muutenkin jo vähän hikisellä hevosella kuumana hellepäivänä :D


Tänään menin jo kahdeksan aikaan tallille taluttamaan ja harjaamaan Mairen, ennen kuin lähdin Alavudelle maastoestetreeneihin kuvaajaksi ja hevosenhoitajaksi. Maastotreenejä on aina huippu kivaa katsoa, vaikken itse uskaltaisi varmaan ylittää edes puolia tuttarin esteistä.. :D
Anteeksi jälleen puhelinkuvat, mutta en ole viitsinyt pyytää aina äitiä kuvaamaan ja tässä on muutenkin työn alla rippijuhlat(,jotka ovat sunnuntaina, jäiks!) Eiköhän jossain vaiheessa tule edes jotain ratsastuskuviakin tai edes parempilaatuisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti