maanantai 18. elokuuta 2014

Sunday

Heips! Eilen suuntasimme auton kohti Tuuria. Aika moni varmaan jo arvasinkin, että kohteena oli Miljoona hevonen-tapahtuma, tai no kisat. Oli ihan mahtavaa saada lähelle jotkut niin suuret kilpailut, jossa oli paljon väkeä, hevosia ja mahdottoman hienot puitteet! Toivotaan, että kilpailusta tulisi jokavuotiset ja suositumpi. 

Yritys hienosta panoraama-kuvasta..
Olisin halunnut mennä vaikka joka päivä tuonne, mutta perjantaina olin koulussa niin myöhään ja lauantaina töissä. Mutta kyllä sunnuntai oli se kaikista kiinnostavin päivä varmasti. Eilenhän oli siis poniratsastajien-, suokkien- ja ponien SM:ät, sekä joitakin avoimia luokkia. Ehdottomasti suokkimestaruudet oli minulle tärkein nähdä ja jännitys oli sen mukaista! Eniten jännitin Maija Pellikan ja Tosi-Romeon puolesta, sillä Maire on astutettu Romeolla ja Maijaa ihailen suuresti. Poniratsastajien menoa oli mahtava katsoa, niin nuoret menevät niin hienosti ja suuria luokkia, sekä tietenkin ponit olivat supersöpöjä. 







Tuolta palattuamme jouduimme mennä Seinäjoen kautta, enkä ehtinyt maastoilemaan Lyylillä Marian maastokaveriksi. Harmittaa tosi paljon, mutta onneksi pääsen joku toinen päivä! Noh, ilta kääntyi kuitenkin parempaan päin, kun pääsin käymään Hallan luona. Mulle tuli taas ihan huippu fiilis, kun pääsi edes hoitamaan Hallaa ja oonkin vain hymyillyt kokoajan. Vaikka ehdinkin vain harjata ja taluttaa muutaman kierroksen niin edes hetki tärkeimmän hevosen kanssa saa hyvälle tuulelle taas viikoksi <3

Ainiin mulla alkaa ratsastustunnit tänään, joten saatte kuulla jokatoinen viikko tunti postauksiakin!

2 kommenttia:

  1. Postaas sitte siitä tunnista ku ite en päässy! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä tyhmänä en ladannut videoita jo eilen youtubeen..

      Poista