maanantai 6. heinäkuuta 2015

Leireilyä valkoisen kanssa, loppupäivät

En muista, enkä ehkä haluakaan muistaa kaikkea pikkujuttuja mitä milläkin tunnilla tehtiin. Kerron teille siis pääjuttuja ja ihania hetkiä, oivalluksia että epäonnistumisia kuvien tavoin, vähällä tekstimäärällä. Kertokaas mielipiteenne kumpi oli kivempi lukea, edellinen osa vai tämä!
Nämä kolme yhteiskuvaa C) Josefiina


 
Kerroin ensimmäisessä osassa kahdesta ensimmäisestä päivästä. Halla parani(ja tasaantui) ihan uskomattoman paljon loppuleiriä kohti ja saimme ihan mahtavia pätkiä, myöskin ripakopallisen kehuja, Halla erityisesti koko olemuksestaan. Keskiviikkona mentiin koulua ja ilman satulaa. Aamupäivän koulutunnilla hevonen oli Super viisikaarisella, sellaista tunnetta en ole koskaan vielä saanut. Tunsin olevamme kouluratsukko ja olisi ollut siistiä lähteä kouluaitojen sisäpuolelle. Ilman satulaa tunti meni vähän villeissä merkeissä, mutta ottaen huomioon että Hallis neljännen kerran ilman satulaa ja suuressa ryhmässä niin menihän tunti älyttömän hyvin. Teoriassa oli kauneudenhoito päivä, sain klipata yhden tallin tammoista, oli muuten kivaa!
Alemmat kuvat C) Salla Hirsimäki/ Mirror

C) Josefiina
 

 
Torstaina hypättiin aamusta ja tuosta kerrasta on vain hyviä fiiliksiä. Saimme lopuksi tehdä oman radan kentällä olevista esteistä, omaani kuului okseri, linja, okseri uudelleen, linjan ensimmäinen ja siitä ympyrämuodolla oleva pysty. Oli todella mielenkiintoista suunnitella oma rata, samana iltana sain kyllä toimia myös ratamestarina! Teimme alkuverkan jälkeen S-kiemuraa alkuun ristikoilla, myöhemmin pystyinä. Sain aina toivotun määrän askelia väleihin, vaikka työtä siinä olikin saada hieman vaan pörheänä oleva ruuna lyhentämään.. Viimeisellä kerralla annoin Hallan edetä ja jättää yhden askeleen pois kummastakin välistä, mutta meno oli sitten aika railakasta ja "räiskintää" niin palattiin kootumpaan liikkumiseen jatkossa.
 
Istunta parantui jokaisen koulutunnin jälkeen. Tiistain centered riding-tunti sai minut vihdoin oivaltamaan miten oikeasti pitää istua. Esteillä kaikki tuntui helpolta, vaikkei aina ihan tyylipuhtaasti mentykään valkoisen kanssa.
 
Perjantaina koitti hieman haikea, kuuma, aurinkoinen päivä. Haikea sen takia, sillä upea viikko loppuu, enkä myöskään tiedä koska näen seuraavan kerran näitä ihania ihmisiä. Oli vuorossa leirikisat. Radasta saimme suunniteltua kaikille mieluisen, loogisen ja kivan radan. Laitoimme radalle yhden tehtävän, jossa tosiaan kokeiltiin avuilla olemista. Okserin jälkeen lyhyellä sivulla kahden puomin väliin pysähdys. Tiesin sen olevan meille haastava, mutta ajattelin kyllä pärjääväni ja muutenkin lähdin lähtömerkin jälkeen varmoin fiiliksin ratsastamaan. Ykköselle kiva hyppy, pysty-okserilinja tasapainoisella kolmella.. ja ihan ei päästy siihen pysähdykseen tostanoinvain vaan jouduin ratsastaa voltin, jonka aikana sain jotain kontrollia hevoseen. Ravikavaletit ok, portille oikaisin hieman ja H oli niin täpinässä että otti siitä sitten puomin mukaan. Kaareva tämän jälkeen mentiin suht'vauhdikkaasti, mutta hei maaliin päästiin!
 
Seuraavaksi vuorossa vähän postausta 2-tason kisoista Rassen kanssa ja sitten torstaina lähdetäänkin jo toiseen kesän ykköskohtaan, Purola here we go! ;)

2 kommenttia:

  1. Nautin tosta mun vakaasta kädestä ja ääntelyistä tossa videossa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli pakko kattoa äänien kanssa, ihanat ääntelyt :D <3

      Poista