sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Lähes sinivalkoinen

-Jos olisin ratsastanut maalilinjan yli.

Blogi on pitänyt pitkän tauon enkä nytkään kirjoita kattavaa postausta, mutta halusin tulla jakamaan eilisen kisoista vähän materiaalia :) Menimme siis 80cm ja 90cm, sillä pieneen maneesiin kisakauden alkuun 100cm olisi ollut vähän liikaa ja Monna ei ollut paikalla. Tiesin, että nämä on sellaisia korkeuksia joista tulisi selvitä.


Olin radan rakennuksessa ja radalla töissä ennen omaa starttiani. Radalle rakentui lyhyitä, että pidempiä lähestymisiä ja jos puomia ei halua mukaan niin ei ole varaa lähestyä huonosti ;). En katsonut oman ratani linjoja, ja se koitui kohtaloksi. 80cm verkka sujui hyvin, sain miettiä tarkasti lähestymistä verkkapystylle (radalla este 2, 80cm video alkaa vasta siitä), sillä siihen sai tultua hyvin tai huonosti kaaretta muutamalla. Rasse oli ihan superhyvin menossa ja tarkka jaloistaan niin pelastikin monta tilannetta, kun en aivan optimaaliseen paikkaan ratsastanut. Verkkaokserille (yl. kuva) sain hyviä lähestymisiä ja olin tyytyväinen. Ratsastettiin verkkaryhmästämme ensimmäisenä, joten saimme jatkaa aika nopeasti hengähdystauon jälkeen. Video alkaa siis vasta 2. esteeltä. Lähestymiset sujuivat hyvin, kun sain hyvän rytmin alusta asti. Rasse oli tarkka ja päästiin ratsastamaan aikaa toiseen vaiheeseen. Jätin sen vähän irti esteistä ja voi että tuntui selkään mageelta tällainen moodi! Viimeiselle kaarroin vähän lyhyemmin ja sekin selvittiin, mutta sitten en tiennyt että maalilinja meni eri paikasta. Ja menetimme johtopaikan.


90cm meitä oli kaksi ja ratsastin jälkimmäisenä. Verkkahypyt sujui jälleen hyvin, mutta kyllä takaraivossa ärsytti tuo edellisen korkeuden moka. Se kylläkin nosti tsemppiä, mulla on vielä mahdollisuus voittoonkin. Alkurata oli sujuva, tiesin 4-5 linjan olevan lyhyt (16,5m), mutta kokemuksen puute aiheutti pienen mokan. Edelliset treenit olen saanut rohkeista itseäni, että olen saanut 17m neljä ja viikko sitten sain vasta hyvän tatsin maastaritreeneissä enkä nyppinyt. Nyt en ottanut tarpeeksi kiinni ja Rasse otti pystyn alas. Loppurata oli kyllä hieno, harmitti niin valtavasti, että en pystynyt olemaan tyytyväinen, kun vasta eilen illalla myöhään katsottuani radat monta kertaa läpi. Olihan tämä aika hyvä kisakauden aloitus, nyt vaan rutiinia alle niin ehkä nollia ja sitä kautta sijoituksia alkaa tulemaan :)

Tämä on kamalan ruma kuva meistä, mutta vähän fiiliksiä viime viikolta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti