perjantai 12. helmikuuta 2016

Kiireisen pikamoikat estevideon kera

Moi! Meillä koeviikko jälleen lähestyy ja ylimääräinen aika on pyhitetty tallille. Mulla on ollut nyt Zindi kävelytettävänä Rassen ratsastuksen lisäksi, sillä Monnalle tapahtui tapaturma eikä ratsasta tai kävelytä hetkeen itse. Viikko sitten sunnuntaina hypättiin peruuntuneen valmennuksen tilalla Mapen valvomana.


En ollut hypännyt niinkään isoa kahteen kuukauteen mitä mentiin nyt jumppasarjan muodossa. Ei siis nostettu korkeutta tuosta n.80cm ylöspäin. Tein itsenäisen alkuverkan Mapen laittaessa omaansa pois välissä ja hänen tultuaan jatkoimme kavaleteille. Rasse oli ihan huippu niillä, kyllä muuten jalat nousi! Tämän jälkeen pyörittiin ristikolla ja sittemmin pystyllä. Kerran sain pystyn jälkeen harjoittaa tasapainoa, kun linja oli vähän hakusessa ja lähestymiset vaikeutui sen takia. Suhteellisen hyvin selviydyttiin kuitenkin :) Tämän jälkeen tulimme yksittäisenä okseria vähän vinoon ja sitten tulevan kaarella ristikon ja pystyn. Sille piti ratsastaa yllättävän rohkeasti, että saimme nelosen.

Okserille sain jokaisella kerralla sujuvan lähestymisen. Linjalla ei nyt erikoisia ongelmia tullut, nyt jälkikäteen katsottuna paaaaaljon enemmän aktiivisuutta laukkaan ennen, linjalla ja jälkeen. RENTO käsi, nyt koko ratsastuksen ajan ratsastin käsijarru päällä. Se on kyllä ainainen ongelmani, ja kun en osaa soveltaa vielä, millä laukalla pitää tekniikka-ja jumppatehtäviin tulla.


Huomenna jatketaan taas Mapen kanssa, ratatreenillä tällä kertaa! Olen tosi innoissani, kun ollaan nyt päästy sileällä aika hyvään moodiin ja rataa olen nyt kaivannut jo kauan. Haluan päästä mahdollisimman nopeasti käsiksi istuntaongelmiini, senkin takia tsemppi on kova :)

4 kommenttia:

 1. Mikä ton jumpan välit on? :)

  VastaaPoista
 2. Mun on pakko vastata etten tiedä, yritän selvittää tämän ratamestarilta :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ristikko-okseri-väli 5,80m ja okseri-pysty-väli 6,50m maria muisteli!:)

   Poista
  2. Ristikko-okseri-väli 5,80m ja okseri-pysty-väli 6,50m maria muisteli!:)

   Poista