torstai 15. lokakuuta 2015

Operaatio klippaus lehmäksi

Jep, me saatiin vuosisadan vitsi eilen. Meidän tuuri, kun yleensä ottaen ei ole onnea hipovaa niin klippaus vasta olikin operaatio. Mun piti aloittaa jo maanantaina, mutta silloin tallin klipperipaketissa ei ollut öljyä enää eikä mulla hevosen kiinnipitäjää. Rassea ei siis voi sitoa ja tallin klipperi oli verkkovirralla käyvä ettei voinut karsinassakaan.
 
Noo, odottelimme seuraavaan päivään ja kaikki tarvittava oli saatavilla. Sitten en saanut klipperiä toimimaan. Kyselin apua usealta ihmiseltä ja loppujenlopuksi saatuamme paikalle miehen selvisi, että uudehkossa klipperissä on joku sisäinen vika.. Vuokrasin sitten keskiviikolle tuttuni klipperiä ja pääsimme jopa jo klippaamaan asti. Muttaa ei sentään ongelmitta, sillä tulos oli sotkuista ja lopulta klipperi ei leikannut enää mitään. Otin omistajaan yhteyttä ja hän kertoi edellisenkin kerran omalla hevosellaan olleen vaivalloista ja terät pitäisi lähettää teroitettaviksi. Ja Rasse siis sai uuden kuosin ja lehmä-nimen.


 
Päivitin tästä sattuneesta Facebookiini ja voi, että meillä oli hyvä keskustelu siellä :D "Harmillisesti" tallimme kisat ovat vasta sunnuntaina ja tänään kokeilemme kolmannella klipperillä saada lehmäkuosin pois ja siistittyä vielä toisen puolen. Illalla meillä on vielä estevalmennus ja hyppään yksin, tehotreeni tulossa, jäiks..
 
Tässä näkyy hyvin tylsien terien jälki, mutta olen silti ihan tyytyväinen malliin ja varmasti näyttää ihan hyvältä kun saa siistittyä rajat.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti