perjantai 13. kesäkuuta 2014

Blogissa vierailevat muut hevoset

Moi!
Vihdoin sain aikaiseksi tehdä oman blogin, johon olen jopa tyytyväinen, kiitos Anni ulkoasun tekemisestä!( tsekatkaa samalla annin blogi ). 
Ajattelin kertoa tässä postauksessa heti alkuun muista hepoista,jotka värittävät elämääni tai ovat värittäneet, kuvien kera. Ensiksi kerron Hallan omistajan Anun muista hevosista:

Herra Herman "Hermanni" 17.5.1999-4.1.2013
~ Suomenhevos-ori isolla O:lla <3 ~

Hermanni oli minulle äärettömän tärkeä ja edelleen vanhoja kuvia katsellessa tulee ikävä sitä kiukkuista, mutta ratsastaessa niin herkkää ja kuuliaista hevosta. Ehdin käydä oriilla muutamissa kouluvalmennuksissa ja erityisen mieleenpainuvina muistoina on pitkät laukkapätkät hiittisuoralla sekä viimeinen kerta kun Hermannilla ratsastin, ensimmäisen kerran ilman satulaa, paria viikkoa ennen menehtymistä. "Kun suljen silmäni, olet aina luonani, hyvästi rakas ystäväni"
Pakkasta -30C ja vaatetus sen mukainen :D

Häjy Herman "Häjy"  synt.2012
Häjy on Hermannin ori-varsa, yhtä itsepäinen kuin isänsä, mutta aina yhtä hauska ja ihmisläheinen. Häjy on opetellut ajohommia, vaikka ratsukäyttöön tuleekin.

Häjy 2014


Emperador "Hiili" synt.2011
Hiili on Espanjasta tuotu andalusia-ori,luonteeltaan täysi kymppi eikä tee pahaa kärpäsellekkään. Hiili on opettellut myös ajohommia, mutta selässäkin on käyty jo 5-7 kertaa. Pikku mies on erittäin järkevä ja mitään ongelmia ratsuopettelussa ei ole tullut tähän asti.
Ensimmäistä kertaa ratsastaja selässä 2014
Dance On Top "Humppa" synt. 2013
Humppa on 'pienisuuri' (säkää varmasti yli 160cm..), järkevä ja superhieno hannover-ori, joka omaa mahtavat liikket jo pienenä.

Kesä 2014
A.S.Wookie "Väinö" synt.2010
Väinö on itsepäinen shetlanninponi-ori, joka taitaa ajo-ja agilityhommat.

Syksy 2013
 Anulla on myös 5 kissaa Kielo, Talvikki, Pesonen, Kiisselikattila ja Sansa sekä kaksi hyvin pihaa vartioivaa ja vierailijasta ilmoittavaa koiraa...!Ratsastelen satunnaisesti myös sh-ruuna Miskaa, jolla olen myös päässyt valmentautumaan.om.Arja
Estevalmennus Miskalla 2014

Viime vuonna ratsastin suht'usein trakehner tamma Tanitaa, joka tuli tiineeksi. Myös Tanitalla kävin muutamia kertoja valmennuksissa. Tanita muutti toiseen kotiin syksyllä -14.
Estevalmennus Tanitalla 2013

Ratsastuskoulu Cavallossa eniten ratsastan ja ehdottomasti tärkein sieltä on westfalenilainen puoliverinen Fandango "Panda" ja sillä olen kisannutkin eniten tallin kisoissa nyt. Pandassa on paljon samanlaisia piirteitä kun Hallassa, ja juuri sopivaa "säpäkkyyttä". Ja Pandalla starttasin ensimmäisen kouluohjelmani tuloksella 63,5%.
Leiri 2014
6 kommenttia:

 1. Whii, tää alotus näytti hyvältä :3

  VastaaPoista
 2. Vähä kivan olonen blogi sulla!!! :)

  VastaaPoista
 3. Kiva blogi sulla. Liityi lukijaksi. Tässä on mun blogi: http://jennynkisajaratsastusblogi.blogspot.fi käy vilkaisemassa jos kiinostaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Ja käyn vilkaisemassa, kun pääsen koneelle:)

   Poista