keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Linkkaa blogisi-arvostelut

Moi! Linkattuja blogeja tuli 12, kiitos jokaiselle! Vähäisyyden vuoksi laitan nyt kolme minua miellyttävimmästä blogista oman mielipiteeni laajemmin. Kaikista blogeista laitoin loppuun pienen kommentin!:)

Huom! Kolme parasta eivät ole järjestyksessä. Otin blogien bannerit kuvitukseksi, lähettäkää minulle vaikka sähköpostitse uusi kuva, jos ette banneria tähän halua.




"Vuosimallin -89 ratsastaja, joka haaveilee kunnon kilpaurasta hevosensa Dannyn kanssa."

Yksi syy miksi kaimani blogi pääsi lemppareihini on hevonen, Arabialaisen täysiverisen/PRE:n risteytys Danny on niin upea! Tämä komistus näyttää hurjan paljon  rakenteeltaan ja luonteeltaankin Hiileltä ja sulatti sydämeni jo ensisilmäyksellä. Mira kirjoittaa todella mielenkiintoisia postauksia sekä monipuolisesti eri näkökannoista ja erityisen koukuttavasti. 
Ulkoasusta ja bannerista tykkään todella paljon, Kuvia on sopivasti ja videoitakin tulee usein. Jos jotain haluaisin lisää niin ihan perus kuulumispostauksia vaikka videoiden kera! Mira palasi juuri bloggaustauolta, joten ehkä kuulumispostauksetkin ovat tulossa! :) 





"Tavoitteellinen Senni kilpailee ja valmentautuu ylläpitohevosellaan sekä omalla pintohunter-tammallaan, oma 18v suokkitamma Molla piipahtelee postauksissa välillä"

Senni kirjoittaa kivoja postauksia pienellä huumori vivahteella. Kiinnostuin joskus selaamaan blogia, kun näin kuvan kenttäkisoista. Sainkin selvielle, että Pyry ja Alli kummatkin kisaavat kenttää ja eli siis olen voinut jopa nähdä heidät! Kuvia tulee paljon ja hyvälaatuisia myöskin videoita. Ja taidan aina muistaa Pyryn nimen, sillä oikea nimi Pyry Waan oon jäänyt soimaan päähäni jo viikoiksi :D Omaan silmään tarvisin jo0tain sivupalkkiin, esim. sivut-kohdassa voisi olla jotain vivahdetta sekä esittely Allista olisi kiva saada :)


http://friisilainen.blogspot.fi/



"Unelmien mustan pääosassa on vuonna -13 syntynyt friisiläinen orivarsa Albert."

Kolmas, jonka laajasti arvostelen oli vaikea päätös. Kuitenkin komea Albert ja Anniinan kivat postaukset nostivat heidät näihin kolmen parhaan joukkoon. Varsan elämä ratsuksi on muutenkin lähellä itseni elämää niin on mukavaa lukea muiden taipaleesta. Anniinan entinen hevonen Lasse oli todella upea ja hän on tehnyt ruunasta ihanan esittelysivun missä kertoo heidän matkastaan. Muutenkin esittelysivut ovat kivasti tehty ja sivupalkissa oleva teksti on äärettömän kauniisti kirjoitettu :)

"Tämä on blogi toteutuneesta unelmasta.Tämä on blogi matkasta varsasta aikuiseksi.Tämä on blogi ystävyydestä" 

Postauksista, ulkoasusta tai sivuista minulla ei ole mitään sanottavaa, kokonaisuudessaan ihana blogi!



Linkatut blogit:

 
14-vuotias Josefiina kertoo elämästään tuntiratsastajana. Blogissa on aina hyvälaatusia kuvia ja videoita tulee usein! Ulkoasu vaihtuu välillä usein, joka häiritsee minua vähän.

 
 
13-vuotias Roosa on myös tuntiratsastaja. Postaukset ovat kivasti kirjoitettu kuvien ja videoiden kera. Postauksiin haluaisinkin vähän pituutta ja kirjoitusvirheisiin puuttumista.

 

Lukiolainen Kaisa-Maria kirjoittaa arjestaan Simon kanssa. Blogi on kokonaisuudessaan kiva, haluaisin vain tietää Simosta lisää sen sivullaan.  

 
Emilia omistaa 3 supersöpöä lammasta ja vuokraponin. Aivan ihana blogi! Upea banneri ja mielenkiintoinen hyvänmielen blogi. 

 
Ihana blogi, Oona menetti rakkaan Majurinsa joulukuussa. Postaukset ovat todella liikuttavia ja niitä lukiessa itkee. Yksi hienoimmista bannereista mitä olen nähnyt ja ulkoasu muutenkin on huoliteltu. Tsemppiä Oona koitoksiin. 

 

Kiva blogi, itse en juurikaan videoita katso ja tämä blogi painottuu aika paljon niihin. Mutta hyvälaatuisia kuvia ja videoita, mielenkiintoista tekstiä. Aika pitkiä taukoja postausten välillä.


Anni kirjoittaa lifestyle-blogia jossa välillä piipahtelee heppajuttuja tuntiratsastajana. Aika epäsäännöllinen postaustahti, mutta muuten mukava blogi! :)
 



14-vuotiaan Johannan elämässä pyörii suloinen shetlanninponi Surffi. Ulkoasu on aika "dramaattinen", mutta sopii blogiin. Postaukset ovat mielenkiintoisia ja kuvia paljon. Videoita olisi kiva saada! :)

 
Essi ratsastaa ratsastuskoulussa vakiotunneilla, sekä vuokraa kaunista lv-tammaa sekä ratsastaa muillakin talleilla satunnaisesti. Todella hyvää sujuvaa tekstiä, kuvamateriaalia voisi olla enemmän sekä lisätä jotain vivahdetta esim. sivupalkkiin!
 
 
 
Löysittekö te lisää luettavaa näistä ihanista blogeista? :)

6 kommenttia:

  1. Kiitos arvostelusta, kiva että tykkäät blogistani! Ja toivomuksestasi lupaan tehdä jatkossa myös kuulumispostauksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi :) Jään kuulumisia odottamaan innolla!

      Poista
  2. kiitos arvostelusta. Simon esittelyt sivut on nyt päivitetty :)

    VastaaPoista