torstai 1. tammikuuta 2015

Vuosi 2014, vuosi 2015

Nyt ollaan uuden vuoden puolella! Kerron samalla nyt viime vuoden pääasiat ja samalla vähän tavoitteita ja toiveita tälle vuodelle!


2014
 
Tammikuussa ei tapahtunut mitään erityistä, täytin ainakin 15v ja kiukuttelin äidille, että miksen saa käydä Cavallossa joka viikko.

Helmikuussa koulusta oli TET-jakso ja suoritin sen Latva-Nikkolan (ent. Kauppila) tallilla saaden viikolla oman vuokrahevosen mitä olin jo pari vuotta haaveillut, välillä enemmän, välillä vähemmän. Rakas Maire ihanalla luonteellaan ja säväyttävällä haastavuudellaan laukkasi sydämeeni.
 
Ensimmäinen kuva Mairesta (puoli salaa otettuna, sillä tallin omistajan suositellessa tammaa niin halusin varmuuden vuoksi ottaa siitä kuvan ;))

Maaliskuussa treenailimme Mairen kanssa, olin kisahoitajana Sepolle ja Mairelle Koivusalon alue-esteissä, Hallan ja Mairen kanssa mentiin ensimmäisen kerran kuin kouluratsukko, ensimmäinen estevalmennus Mairella, joka ei sujunut kovin hyvin.


Huhtikuussa olin Mapen mukana Niinisalossa maastoeste-valmennuksessa. Kävin Hallan selässä ensimmäistä kertaa ilman satulaa.

Toukokuussa olin jälleen Niinisalossa apuna, Mairella menin Monnan estevalmennukseen muutaman kerran ja hypimme n.75cm ratana. Nappulat alkoivat löytyä ja tutustuin Monnaan paremmin. Loppukuusta Mairen jalka alkoi oireilla ja vain kävelimme.

Kesäkuussa 13.päivä aloitin bloggaamisen, Mairen kanssa pääsimme vähän jo ravailemaan ja laukkailemaan kevyesti, huolehdin Anun hevoset hänen ollessaan reissussa, Cavallon leiri <3

 
Heinäkuussa päälimmäisenä ehdottomasti rippileiri, konfirmaatio ja rippikuvat.Elokuussa olimme Marian ja Sepon kanssa Alavuden yksipäiväisissä kenttäkisoissa sekä Ylistarossa esteillä, jossa Mape ja Sepi otti toisen sijan <3, Mairen kanssa puolivuotta yhdessä, Hallan kanssa ihania hetkiä, kuten aina.

Syyskuussa Mairen kanssa yksityiskouluvalkat ennen kisoja,  Mairella seurakoulut, Niinisalon kenttäkisat.


Lokakuussa Hallalla koulua Anun neuvonnassa ja tunne, kun hevonen kulkee ajatuksella, Pandan kanssa kohti kisoja, hiljainen postauskuukausi (vain 9 postausta)


Marraskuussa Pandalla 2.sija ja uskomaton päivä koulukisoissa, Mapen kanssa Ilmajoella kisoissa, Mairen vuokrauksen lopettaminen, elämäni jännittävimpiä päiviä kun odottelen  Zindin kokeilua. Zindin ja Rassen ratsastamisen aloittaminen, vuoden yksi kohokohdistani.


Joulukuussa ratsastaen ennätysmäärän, kisaten suurella epäonnistumisella ja myöhemmin onnistumisella, Zindin kanssa ala-ja ylämäkiä, pohdiskelua kaikesta, aktiivisin bloggauskuukausi, kuvakalusto sai vahvistusta Canon 1100D:stä.

 

 
 
 2015
 
 Luvassa on paljon heppailua, mutta aktiivisempaa opiskelua kuin koskaan. Päättötodistusta haetaan ja mun on pakko laittaa ennen lomaa koulu edelle, eli pystyn ja ehdin ratsastaa vähemmän varsinkin kokeiden aikaan. Hevosen kanssa tavoitteista kerroinkin jo monessakin vastauksessa kysymyspostauksissa. Lyhyesti vielä kuitenkin näin:
 
 Zindillä saavuttaa luottamus ja yhteistyö, päästä tekemään yhä vaikeampia liikkeitä ja nauttia laadukkaasta ratsastamisesta.
Rassella päästä mahdollisemman pitkälle kaikessa sekä muutamat kisat olisi kiva käydä!
Hallan luo haluan päästä mahdollisimman usein ja silloin ratsastaminen ei ole niin tavoitteellista vaan hyviä unohtamattomia hetkiä.
Cavallossa haastaa itsensä aina, sekä ottaa ilo irti leiristä, jossa toivottavasti Halla on mukanani <3
 
Muutaman tai edes yhden sijoituksen haluan. Tai tietenkin päästä edes maaliin, epäonnistumisista minä en enää opi vaan romahdan. Niitä mulle kuitenkin täytyy tulla, että myöhemmin osaan arvostaa niitäkin.
 
 
Toivon, että kädessäni kesäkuussa on hyvä päättötodistus keskiarvon haluan olevan 9 tai todella lähelle sitä. Aion pitää tähän mennessä kolme erinomaista siinä sekä mulla on mahdollisuudet saada vielä yksi numero erinomaiseen. Sitten olen itseeni tyytyväinen. Kesä tuo tullessaan varmasti ihania ja hauskoja kisareissuja Monnan ja Marian kanssa, kiitos jo etukäteen, että saan olla mukana kokomassa hyviä ja huonojakin hetkiä. Opin siinä itsekin niin valtavasti :)
 
Haluan kiittää kaikkia ystäviäni ja taustajoukkoja tästä vuodesta! :)
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti