maanantai 16. helmikuuta 2015

Mitä odotan kisakaudelta?

Tuli palava into jakaa teillekin nyt mietteitäni tulevasta kisakaudesta, joka on itselleni ensimmäinen. Nyt, kun suurinpiirtein suurimmat kisat ovat päätettynä niin uskallan niitä jakaa tännekin :) Mitä tahansa voi käydä, vanhana hevosen Rasse voi hajota koska vaan. Ja toinen on se saanko kvaaleja. Kaksi hyväksyttyä suoritusta 80cm tasolta max. 8vp. Virhepisteet eivät varmasti tuota ongelmaa, mutta hylyt. Takanani on vain muutamat hyväksytyt radat esteiltä. Unohdan herkästi radan. Nyt ollaan kyllä päästy valmennuksissa jokaisella kerralla hyppäämään rataa, eli siitä on tullut jo rutiinia. Silti jännittää valtavasti pääsemmekö edes päätavoitteisiin? Ehdinkö saada/saanko kvaalit?
 
Fandango 3.sija
 
Kauteni aloitan 7.3. 1-tason koulukilpailuissa, jossa luokkana menen tutustumisluokan kouluohjelman. Kisat pidetään Ratsastuskoulu Cavallossa, mutta järjestäjänä tällä kertaa Lakeuden Ratsastajat. Suuret ovat odotukset, vielä suuremmat, jos saan ratsukseni Pandan. Täytyy varata hevonen nopeasti ;) Ohjelmasta tykkään henkilökohtaisesti paljon, kivasti tehtävää ja niin helppo verrattuna edelliseen Aikuisratsastusmerkkiin. Nyt keskitytään hyviin teihin ja Rassella lähes joka päivä ratsastaneena, saattaa Panda saman tyyppisenä näyttääkin hyvältä! Ruusuketta mennään hakemaan sekä rutiinia tuosta ohjelmasta, saattaa olla, että pääsen sen kesällä toisenkin kerran.
 
Tähän väliin mahtuu varmaan jotkut estekisat/koulukisat Cavallossa sekä koulukilpailuharjoitus on mietintävaiheessa Rassen ja Zindin tallilla.

Mallikka, Myllykylä 2014
 
Ennen toukokuuta mun pitää siis saada kvaalit ja ne (ainakin yritetään) haetaan oman seurani eli Kurikan Ratsastajien kisoista. Lyhyt ajomatka, tuttu paikka molemmille ja suuri kenttä. Kutsuja ei ole vielä julkaistu/tiedetä vielä, mutta sinne ollaan menossa :)
 
Huhtikuussa käydään treenaamassa viimeinen viikonloppu Paavo Huttusen valmennuksessa. Viime vuonna hoitajana, tänä vuonna ratsastajana, huippua!
 
Toukokuussa on se toinen tavoite. Niinisalon kenttäkilpailut 16.-17.5., joissa menen harrasteen, kuten arvata saattaa. Siellä sijoitus ei todellakaan ole se juttu, vaan haluan ihania hetkiä, adrealiinin virtausta ja hyväksytyn tuloksen. Sujuvan kouluradan, tyylikkään, hyvän esteradan sekä puhtaan maaston. Omiin toiveideni täyttämiseen tarvitaan vain ripaus onnea. Mestari Rasse vie kyllä maaston kuusnolla, sitä ei tarvitse jännittää.
 
Ehkä se päätavoite ja kesän yksi kohokohta on Lapinlahden kenttäkisat 18.-19.7. Ne ovat la-su, mutta jo maanantaina saavumme Lapinlahdelle. Ette arvaakaan. Ollaan se koko viikko treenaamassa Lapinlahden tiloissa, Paavon valvovan silmän alla. Odotan sitä viikkoa ihan hurjan paljon, sen päättyessä vielä kenttäkisoihin. Ihan uskomattoman hienoa. Monna antaa mulle ihan älyttömän paljon mahdollisuuksia. Konkarihevosen, jolla voin harjoitella ja kokea ihan mitä tahansa. Kiitos Monna <3
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti