Maire

                     Vuokraus 19.2.2014- 4.11.2014 <3 Kiitos kaikesta ihanin Maire <3

Mallikka "Maire"
Suomenhevonen
synt.17.6.1999
säkä. 157cm
om.Eveliina Luomala

Kesäkuu 2014

Mairen löysin Kauppilassa olessani TET:issä helmikuussa 2014. Tallin omistaja oli kysynyt Mairen omistajalta tarvisiko M vuokraajaa. Seuraavana päivänä sainkin jo kokeilla Mairea, se oli tuntui tosi reippaalta ja ei ehkä siltä just mun tyyppiseltä, mutta silti niin kiinnostavalta että halusin vuokrata sitä.


alkuvuosi 2014
 Luottamuksen vahvistuminen ja useat ratsastuskerrat tuottivat tulosta; helmikuun lopussa menin ensimmäiseen estevalmennukseen, joka ei ollut ehkä järkevin veto, sillä Mairella oli paljon virtaa ja minä en ollut hypännyt paljoa kuumilla hevosilla. Tuon tunnin jälkeen kävinkin vain kouluvalmennuksissa, joissa oikeat "nappulat" alkoivat löytyä. Maaliskuun lopussa menimme uudestaan estevalmennukseen ja kaikki sujuikin jo paremmin.
Opin miten tammaa kannattaa ratsastaa ja sileällä luultavasti näyttimmekin yhtä hyvältä mitä selkään tuntui :D 


Ensimmäistä kertaa maastoon menossa.
Alkukesästä (-14)menin Monna Hietasen estevalmennukseen. Kaikki sujui, menimme jo 60-70cm esteitä. Ja pari viikkoa myöhemmin valmennuksessa jo 80-90cm sekä ratana 70cm. Monna on ollut tähän astisista valmentajista/opettajista ehdottomasti mulle opettavaisin ja sopivin. Pidän paljon hänen tyylistään opettaa ja auttaa. 

Mairen jalka( tarkemmin polvikanava, joka heijastaa koko jalkaan) on oireillut viime kesinä ja se alkoi jälleen oireilla lumien sulattua. Ja paheni entisestään, kun kompuroi maastossa. Nyt tamma on ollut käyntiliikunnalla toukokuun lopusta ja jatkui kesän loppuun. Kävin sitä taluttelemassa viiikottain pari kertaa, ja samalla kylmännyt jalkaa niin kauan kuin sähläri vain malttaa ja aikaa on ollut. Jos tässä on jotain positiivista niin meidän välinen luottamus on parantunut paljon ja on kiva tunne, kun tietää olevansa hyödyllinen.

Jalan kylmäystä, samalla totuttelua vihreään. Toukokuu 2014.

Valmennus syyskuussa -14

VIDEOT:
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti