maanantai 15. kesäkuuta 2015

Kysymysten aika

Mulla ei ole ollut aikoihin sellaista mahti-intoa blogata ja otin siitä kamalasti stressiä. Pari viikkoa sitten tein minulle ystävällisen päätöksen ja päätin kirjoittaa silloin, kun se tuntuu kivalta, ei velvollisuudelta. Pidän tätä enemmän treenipäiväkirjana, lukijoitakaan ei ole niin paljon että olisi pakko pitää blogina ja itseäni aktiivisena bloggaajana. 

Mielessä kävi poistaa blogi, mutta se ajatus hävisi yhtä nopeasti kun tulikin. Täällä on sisällytettynä niin paljon tekstiä ja tunteita, niitä joskus myöhemmin arvostaa kovasti. Harmitti, kun lukijamäärät eivät nousseet, vaikka katselumäärät nousivat 100 molemmin puolin parhaimpina aikoina joka postaksen jälkeen. Kerron kuulumisia kuvien kera sitten,  kun huvittaa. Kaikille mukavempaa ettei tarvi kuivaa, "pakotettua" tekstiä lukea. Hyvä fiilis välittyy muidenkin teksteistä. Esimerkiksi Aadan (Aadan Hevoselämää). Aina. Jos joskus haluaisin tulla yhtä hyväksi ja kuuluisaksi kuin hän- se vaatisi säännöllistä postausta, jonka kautta kehittyisi. 

Mutta aiheeseen. Kysymysten aika, nyt tiedän itsekin enemmän Zindistä ja Rassesta ja yleensäkin kaikesta. Mitä vaan voi kysyä, hyvän mauan rajoissa. :)




2 kommenttia:

  1. 1. Kolme parasta asiaa Rassessa ja Zindissä?
    2. Suosikkivuodenaika? Perustelut.
    3. Omasta mielestäsi onnistuin postauksesi?
    4. Suosikkiestetyyppi?
    5. Mistä aiheesta tykkäät kirjoittaa?
    6. Mikä on tärkeintä blogissa? Teksti, kuvat, videot, ulkoasu.

    VastaaPoista
  2. millä tallilla zindi ja rasse asuu?
    kuinka usein ratsastat niillä?
    kuinka vanha olet?
    aiotko kisata rassella tai zindillä?
    onko sulla sisaruksia?
    käytkö ratsastustunneilla?

    VastaaPoista