lauantai 23. tammikuuta 2016

Mitä meille kuuluukaan?

Hevoset ovat pikkuvekkejä lukuun ottamatta olleet kaikin puolin terveitä, itselläni taas kerran on kunto huonompaan suuntaan ja toivon todella, että saisin lääkäriajan ja syy saataisiin kahden vuoden taistelun jälkeen selvitettyä. Pakkaset paukkuivat koko viime&edellis? viikon, mutta tasan viikko sitten oltiin Pirkko Herdin kouluvalmennuksessa. Siitä alkaa olla sen verran aikaa etten ala puimaan tässä kovinkaan sitä, mutta Rasse oli kiva ja sain vinkkejä omaan tekemiseen. Meille helpot väistöt oli ekoilla kerroilla ongelma, syy löytyi siitä että tein liikaa. Rasse oli niin herkkä ja kuuliainen, että väistöt alkoi sujumaan todella hyvin, kun vain muutin ranteen asentoa. Vasta-laukka tehtävässä kerran otin enemmän kiinni ja pappa sai hepulit, mutta pienen sekoamisen jälkeen jatkettiin jälleen balanssissa. Rasse sai jälleen kehuja kunnostaan :)

Tämä viikko mentiin vaihtelevasti, maasto, ilman satulaa, sileällä, kavalettivalmen jne. oman jaksamiseni ja pakkasten mukaan. Eilen illalla mittari näytti -9c ja hypättiin ekan kerran kuukauteen. Rasse oli vähän jäykkä ja alkuverkka mentiin laajoilla kaarevilla urilla ja kevyessä istunnassa laukalla. Joka ei muuten ollut helppoa tällin saaneen pohkeen kanssa.. :P Rakensin aiemmin Monnan ohjeiden mukaan molemmille pääty-ympyröille kavaletti-innarit ja suunnanvaihto pystyn. Alku oli aika kamalaa sähläystä, kun itselläni oli taas taukoa kertynyt ja estesilmä kadonnut. Viimeinen "rata" meni kuitenkin ihan huippuhyvin, ja tosiaan esteet oli maksimissaan 50-60cm, kun tarkoituksena oli vain jumppailla.

Tänään olimme talliporukan kanssa Tampereella ja hauska päivä oli! Ja ainiin, sain uuden ulkoasun muutama päivä sitten. Tykkään tästä ihan älyttömästi, kiitos Annika Rajanti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti