tiistai 22. heinäkuuta 2014

Monen viikon tauko, niin hyvät fiilikset

Eilen äiti toi minut Ilmajoelle tätini luo ja Halla asuu siitä ihan kilometrin päässä niin aika nopeasti lähdin tallille. Ihmetyksekseni Halla tuli heti luokseni, sillä yleensä, kun en ole päässyt moneen viikkoon niin se lähtee karkuun korvat luimussa ja saan jahdata sitä ainakin vartin.. Hassu poika!
En viitsinyt pestä Hallaa ennen ratsastusta, sillä se oli kuitenkin vuorossa myöhemmin niin ei kiinnitetä huomiota nyt hevosen väriin. Käskin muuten serkkuni kuvata puhelimellani, sillä sillä on paljon helpompi kuvata kuin kameralla.

Hallalla on ollut nyt kesällä vähän kevyempää ja ajattelin itsekseni kuinka räjähdysaltis hevonen alla onkaan. Mutta luuloni meni ihan väärin! Ruuna oli oikein mallikas, eikä ole kyllä hetkeen käyttänyt noin hyvin omaa moottoriaan. Oli kyllä mahtavaa kivuta taas Hallan satulaan. Ravailin ensin suht'kauan pitkinohjin Hallan päättäessä itse muodon. 
Kun ruuna alkoi tuntua vetreältä kävelin hetkenaikaa, ja aloitimme pelkästään ympyrällä vähän jumppaamalla ravissa. Halla tuntui kyllä heti tosi hyvältä ja tein pitkillesivuille avoja, askeleen pidennyksiä ja lyhennyksiä sekä muutamat siirtymiset ja peruutukset. Laukoissa annoin Hallan aluksi venyttää niskaansa alas ja vaihtaessani suuntaa lyhensin hieman ohjia. Laukoissakin ruuna oli ihmeen hyvä ja liike pyöri kokoajan hyvin.
 

Päivän ainoa säpsy tuli, kun Hiili piehtaroi laitumella..:D


 Tänään kävin tallilla tekemässä kaikeanlaista mm.kävin taas Hiilen selässä ja harjoiteltiin ravaamista, irtohypytettiin Häjyä ja Humppaa sekä pestiin kaikkia heppoja. Huomenna on luvassa vähän erikoisempi ratsastuspäivä. Katsotaan saisinko joitakin kuvia sieltä blogiinkin.:)

2 kommenttia:

  1. Blogisi on arvosteltu! :)

    http://epaonnistumisestaoppii.blogspot.fi/2014/07/39-blogiarvostelut-ii.html

    VastaaPoista