torstai 31. heinäkuuta 2014

Uusi ulkoasu ja kuvia tallilta

Hei! Nyt on ulkoasu rempattu kokonaan ja ihanasta bannerista vielä iso kiitos Turpaterapian tarpeessa-blogin Iidalle! Nyt saan taas lisää motivaatiota kirjoittamiseenkin:) 
Mitä te tykkäätte ulkoasusta?:)

Tästä olisi tullut vähän tynkä postaus ilmoittaessani vain tuon, niin ajattelin laittaa tähän samaan nyt kuvia, joita otin tallilta. Oli jotenkin ihanaa, kun aurinko ei paahtanut. Teinkin Hallan kanssa maastakäsin juttuja, näistä onkin pitkä aika, kun viimeksi olen tehnyt. Pidän itseasiassa todella paljon maastakäsin tekemisestä, siinä jotenkin saa tutustua hevoseen niin paljon paremmin ja Hallan kanssa saadaan vaihtelua "arkeen". 

Hallalla huomasin paripäivää sitten vähän epäpuhtautta oej, mutta luulemme sen johtuvan Hallan kainaloissa olevista "ryppyjen" välissä haavasta. Tai siis siitä kohtaa iho on ihan auki. Jos oikein näin niin askel oli tänäänkin vähän epäpuhdas, mutta kainalo oli alkanut jo parantua. 
Väinö hinkkaa kesäisin harjaansa ja häntäänsä ihan verille ja sitä yritämme hoitaa rasvoilla, öljyllä jne. Niin tein tänäänkin pesemällä haavat lämpimällä vedellä ja innostuin pesemään koko ponin samalla. Poni jopa sieti vettä tälläkertaa aika hyvin, sillä yleensä pelkää vettä kuollakseen:D Palkitsin aina herkulla, kun Väinö seisoi paikallaan ja lopuksi poni pysyikin ihan paikallaan, kätevää;) Laitan nyt loppuun samalla kaikki kuvat, kertokaa ihmeessä mistä pidätte eniten:)


Humppa halusi myös taluttaa Hallaa..:D

3 kommenttia:

 1. Olis kiva jos tekisit sellasen postauksen jossa esittelet kaikki sun ratsastus ja heppakamat tai sitten jonkun myday postauksen joko kuvin tai videolla :)) ja ihan superhieno tää uusi ulkoasu!! ja joku esittelysivu noista kaikista muista hevosista kuten just tosta väinöstä jne... ku niissä menee aina välillä sekasin :/ ja muutenki niistä hevosista joita hoidat paljon joila kisaat paljo jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heppakamoista voisin tehdä jossainvälissä postauksen, mydaynkin sitten kun tulee sellainen sopiva päivä:) Ja esittelysivua voisin alkaa tehdä jo tänään, kiitos ideasta!

   Poista
 2. Ihana ulkoasu!! Ja tosi kiva postaus :)

  VastaaPoista