lauantai 12. syyskuuta 2015

Ei murtumia!

Olin torstaina vihdoin magneettikuvauksessa ja molemmat vammautuneet kohdat, polvi ja jaltaterä, kuvattiin. Ilmeisesti jonkinlaista stressiä on, sillä oli ihanaa vain olla lähes tunti, vaikka laitteesta tuleva ääni olikin todella kova.
 
 
Eli suurella todennäköisyydellä saan ottaa kysymysmerkin pois seuramestaruuksista! Eli oman seuramme mestaruudet kilpaillaan tasan kahden viikon päästä. 26.9. on koulu ja seuraavana päivänä esteet. Kouluohjelmana on tuttarin kouluohjelma pitkällä radalla.. Itse en ole kisannut kertaakaan A-radalla ja kovasti olen nyt ahkeroinut, että saan edes jotain käsitystä. Ratsukkona ja Rasselle pitkä rata ja tuo ohjelma on vain plussaa ja itse haluaisin jo olla selässä treenailemassa keskilaukkaa ;) Maanantaina minun on tarkoitus mennä jo selkään, katsotaan mitä pystytään tehdä!

Mut otettiin mukaan vammaishoitajaksi NURK:lle ja toinen hoidettava voitti kaikki ja toinen pääsi maaliin <3

Lapsiheppa <3
Monna kävi muuten Martan selässä ja vauva oli käyttäytynyt super hyvin! Naurettiin, kun juteltiin sillä kun Zindillä on ratsastettu nuorempana niin sieltä tiputtiin 5min sisällä pari kertaa.. Onneksi saatiin tällainen tasapainottava nuori mukaan jengiin :D

Ensiviikolla alkaa koeviikko ja katsotaan mitä ehdin tänne tulla päivittelemään, kun hevosiakin alkaa olla jo jonoksi omiakin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti