sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Tervetuloa tiimiin Martta 4v!

 
3.9. torstaina, Monna ajoi tallin pihaan ja hetken päästä autosta purettiin kaunis Martta. <3
 


 
Martta on Monnalla käytössä ja siitä toivotaan tulevaisuuden kenttälupausta.  Liikettä siltä löytyy ja erityisesti sen ihana luonne tekee siitä uskomattoman kivanoloisen nuoren. Sen oltua pari tuntia tallissa ensimmäisenä iltana menin koukattamaan heinähäkkiä keppieni kanssa ja vauva söi samalla ja välillä nuuhkaisi hiuksiani. Se on tosi utelias ja kiltti kaikella tapaa (vielä ainakin:P) käsitellä ja se helpottaa valtavasti tutustumista, kun en edes taluttaa sitä pysty. Jos se olisikin jostain syystä hurja tms. niin tutustuminen jäisi aika minimiin oman sairaslomani aikana.
 
En kamalan paljon tiedä miten paljon sitä on ratsastettu ja miten sillä on mennyt, mutta se menee kaikki askellajit ja on hypännytkin pientä rataa jo. Nyt kesän se on ollut vain laitumella, joten huomisesta lähtien sitä ratsastetaan rauhallisessa tahdissa ja muutaman viikon päästä otetaan ensimmäisiä hyppyjä.
 


 
Mä pääsen myös ratsastamaan vauvalla heti kuntouduttuani, joten Martta tulee varmasti tutuksi teillekin :)

2 kommenttia:

  1. Tuo ensimmäinen kuva näyttää enemmän joltain maalaukselta, joka on sellainen asia jota kuvissa rakastan! ♥ Ihana hevonen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Käytin vähän erilaista kuvanmuokkausta värien kohdalta ja pelkäsin menikö se vähän liian "överiksi", onneksi ilmeisesti ei! Martta vaikuttaa kyllä tosi kivalta! :)

      Poista