maanantai 23. helmikuuta 2015

"this is story about friendship, the story of the dream"

Moi! Eilen saatiin extempore-idea tehdä mulle banneri, johon Josefiina käytti aikaa kolmisen tuntia. Se muokkaantui matkalla monesti omien toiveideni mukaan (lukekaa: vaatimusten), mutta tuli siitä niin upea. Tekstit kuvaavat täydellisesti blogiani, varsinkin  "Together we are fast as wind, strong as storm and safe as our hearts" tulee varmasti mieleen ennen maastokoetta kenttäkisoissa. Kiitos vielä Jossu <3


Muokkasin ulkoasua aika radikaalisti samalla, kun banneri ja edellinen ei vain sopinut yhteen. Omasta mielestäni tästä tuli aivan ihana, luulen, että tämä on sellainen jota rakastetaan tai vihataan. Enemmän kuin mielelläni kuuntelen parannusehdotuksia ja teidän mielipiteitä.
ps. Pikakuulumiset: Eilen olin Tuomikylässä katsomassa vain heppoja (suunnitelmat eivät ihan menneet putkeen), iltapäivällä kävin Rassen luona ja pappa oli aivan upea <3 Tänään mulla on Monnan kouluvalkka, ja huomenna lähdetään reissuun Hämeenkyröön, Anu Uusinarkauden kouluvalmennukseen! :)

4 kommenttia:

 1. Oi, tää ulkoasu on niin upea! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kuulla muidenkin tykkäävän, kiitos!

   Poista
 2. Moi!
  Itsekin tykkään banneristasi! Parannusehdotuksena ehkä vähän vaalentaisin tai laittaisin jotakin "brushia" tai muuta kiehkuraa tuonne blogisivusi taustaan, muuten tää on tosi kiva! :) Ja bannerissa on muutama kieliopillinen virhe, lähinnä artikkelit puuttuvat, mutta sanat ovat kyllä tosi kauniita ja kuvaavat tosiaan hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Mulla on itsellä niin huono kielipää etten tuota ole edes tajunnut :D

   Poista