lauantai 16. elokuuta 2014

Pikapostaus viime päivistä

Edellispäivänä kävin tekemässä Mairella lyhyen, enimmäkseen ravitreenin. Pikkukenttä oli märkä ja liukas, maneesiin menivät kaikki niin päädyin menemään takakentällä pelkästään uralla ratsastaen. Siis kenttä oli todella pehmeä ja raskas eikä tarkoituksenani ollut tehdä mitään kunnollista treeniä.

Ihana korvaeläin <3
Aloitin tekemällä ensiksi pelkkiä pysähdyksiä vatsalihaksilla pitkien alkukäyntien jälkeen. Kun ne alkoivat sujua lyhensin ohjaa tuntumalle ja tein erilaisia siirtymisharjoituksia; istunnalla raviin ja vatsalihaksilla takaisin käyntiin. Maire oli hyvin kuulolla ja eteenpäin aina meni, käyntiin ei niin helposti, mutta aika hyvin kuumaksi suokiksi, hah:D.

Kokeilla mennä naistensatulassa, sillä se ei ole minulle täysin helppo juttu, mutta Maire ei tajunnut ollenkaan ideaa ja liikkui joko kiemurrellen tai ei ollenkaan..

Eilen jäin koulusta suoraan markkinoille, tarkoituksena kyllä pelkästään olla kavereiden kanssa. Ja hauskaa oli, vaikka kaatosateet eivät ollut kovin ihana juttu. Illalla kävin vielä tallilla Mairen luona harjaamassa ja teimme myös hetkenaikaa maastakäsin. Jalan turvotus alkaa olla ihan minimaalinen ja askel lähes aina puhdas, ehkä pääsisimme vähitellen treenaamaan kunnolla!

Anteeksi tälläinen pikapostaus, mutta olin koko päivän töissä ja huomenna lähdemme Tuuriin Miljoona hevoseen ja saattaa olla, että pääsisin maastoilemaan jälleen ihanalla Lyyli-ponilla, eli mahtava päivä tulossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti