torstai 14. elokuuta 2014

Puhelimen kätköistä

Mulla on kertynyt erilaisia kuvia puhelimeen ja en ole niistä tehnyt erillistä postausta niin te saatte nähdä tällä kertaa ne näin.:)


Käväisin nopeasti tallilla maanantaina, kun äiti haki sängyn tätini luota. Käytin tottakai heti tilaisuuden hyväksi. Halla oli kerrankin kuvauksellinen! Ja poika tuli hakiessani laitumelta vastaan ja puski muutaman kerran. Ehkä sillä oli yhtä kova ikävä, kun minulla sitä <3
Harjasin Hallan ja annoin sille ruuat ja sen jälkeen hain muutkin syömään. Häjy raukka oli ihan järkyttyneen näköinen, kun hain sen viimeisenä. Äitillä kesti vähän kauemmin(Teemu halusi vain pelata serkkunsa kanssa;)) ja tein Hallan kanssa maastakäsin. Se jopa ravasi nyt irtona vierellä mitä ei ole aiemmin tajunnut. Se oli taas yksi ihana hetki.
Anu osti viimeviikolla niin ihania kissanpentuja!
Äh laatu on mennyt huonoksi. Mutta siis ylemmät kuvat on meidän läheltä olevalta louhokselta, jossa äitini on mooonta vuotta sitten ratsastanut ja uittanut hevosia. En ole koskaan edes tiennyt tuosta, mutta oli aivan ihana paikka!

Nämä kuvat otin eilen illalla, kun palasin kökkimästä KuRat:in estekisoista. Menihän siinä taas 4h(aika lyhyt aika itseasiassa!), mutta Kurikan ratsastajien porukka on aivan ihana ja ovat ottaneet ihanasti vastaan minut. Liputin taas molemmat luokat ja hienoja hevosia ja ratsukkoja näki jälleen:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti