perjantai 8. elokuuta 2014

Vihdoin siedettäviä ratsastuskelejä!

Tänään nautin ihanan viileästä säästä (20 astetta) jo koulussa  ja lähdin innoissani tallille pyörällä. Sain tällä kertaa kaksikin kuvaajaa paikalle, mutta Heidi otti 105, joista kolme on julkaisukelpoista.. Onneksi äiti sai puhelimella(!!)  kivoja kuvia ja ainiin Heidi otti videonkin!


Maire oli kivan tuntuinen eikä edes epäpuhdas paitsi loppukäynneissä ihan vähän! Jos tästä alkaisi vihdoin kaikki mennä parempaan suuntaan. Aloitin menemällä alkukäyntien jälkeen voltilta pitkäsivu avoa. Suoristin uran lopussa ja "päätykohdissa" siirryin raviin ja tein pääty-ympyrän. Tämän jälkeen käyntiin ja uudestaan toiselle sama tehtävä. Maire oli vasempaan vähän jäykkä, mutta vertyi kokoajan. Tein tuon jälkeen vähän pätkiä ravissa voltteja ja ympyröitä hyväksikäyttäen sekä väistöjä keskihalkaisijalta.

Video ei ole mikään paras mahdollinen, mutta ajattelin silti julkaista, että näkisitte vähän meidän menoa jollain muullakin tavalla:)


 
 

Yritin vaatia nopeaa reaktiota Mairelta ja saavutus onnistui useimmiten, välillä toki tamma halusi jäädä rauhallisesti köpsyttelemään. Pyysin muutamat laukat, mutta Maire pudotti heti muutaman askeleen jälkeen ja en halunnut pyytää enempää, sillä Maire haluaa aina laukata ja jos sitä sattuu kuitenkin vielä johonkin laukassa.

Voi toivoisin niin paljon, että kaikki ongelmat olisi takanapäin ja saisimme ratsastaa kunnolla.
Mairen selkä oli muuten aivan ihanteellinen ilmansatulaa menemiseen, se oli kuin sohvalla istuisi :D. Tälläinen sää oli aivan täydellinen ratsastaa, tämä sää voisi olla joka päivä vuoden ympäri!
Huomenna menen jälleen kokopäiväksi Ylistaroon joukkuemestaruuksiin hevosenhoitajaksi, kiva päivä tulossa jälleen!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti