perjantai 20. maaliskuuta 2015

Joskus on tehtävä päätöksiä

Viime tunti oli viimeinen tuntini vakkariratsastuskoululaisena. Tämä on pitkän mietinnän tulos, joka vain vahvistui kehittyessäni enemmän. En saa vain enää tarpeeksi irti ratsastuskoulusta. Syitä on monia, jotka olen ajatellut monesta näkökulmasta. Rasse ja sillä valmentautuminen ja kisaaminen, sekä siitä johtuva taloudellinen puoli. Käyn nyt viikottain Rassella estevalmennuksessa, joka viikko myöskin kouluvalmennuksessa, vuorotellen Rassella ja Zindillä. Zindillä pystyn kehittää itseäni ja Rassella meitä yhdessä kohti kisakenttiä. Ilman opetusta en siis jää-päinvastoin. Hevosiakin on erilaisia, Hiilestä Zindiin.

Minulle jää tuntikorttiin nyt kerta, ja käytän sen irtotunnilla joskus, esimerkiksi ennen tallin kisoja, jos osallistumiseni onnistuu enää. Leirille menen Hallalla ja se saattaa olla viimeinen kertani Cavallossa, kentietää. Ainahan on muistettava, että Rasse 19v voi hajota hetkellä millä hyvänsä(paranemaan päin tällä hetkellä!), toki silloin saan jatkaa varmasti Zindin kanssa, mutta jatkaisinko Cavallossa vai vuokraisinko jotain toista heppaa vai ratsastelisinko pelkästään Zindiä? Tuon päätöksen tekeminen ei toivottavasti tule tapahtumaan pitkään aikaan.
 
Sain hyvän pohjan ratsastukselle  ja kisaamiselle Cavallosta, Annika on ihan mahtava opettaja.  Nyt minun täytyy ajatella itseäni ja perhettäni on "järkeä" käydä enää tunneillakin, kun hevosia riittää yli aikarajan? Ja kisakentät kutsuvat.
 

Ensimmäisen kerran tunnilla ratsastuskoulussa olin elokuussa 2010, viimeisen kerran maaliskuussa 2015. Eli siis 56 kuukautta. Hui ei tunnu siltä!
 
Tästä lähdettiin (Cavallossa):
 
Tähän päästiin:

 


Olen kiitollinen ajasta ratsastuskoululaisena, kiitos Cavallo ja kaverit sieltä. Hymyssä suin sinne ensimmäistä kertaa menin, hymyssä syin sieltä lähdenkin :)
 
 
 
 
Ja se tärkein <3
 

 


Onko teillä ollut joskus sama tilanne?


2 kommenttia: