keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Varustepostaus

Hah, siitä on todella pitkä aika, kun lupasin tämän tehdä..  Nyt kuitenkin tulee, osaa varusteista puuttuu, esimerkiksi Hallan tallilla oleva turvaliivi, Horzen jodhpurit sekä Haloriderin kypärä. Kisapaitaa minulla vielä ei ole, sen takia se puuttuukin "Kisa" vaatetuksesta :)
 
 
HOUSUT
 
CRW Exclusive, mun ihanat blingbling housut. Mutta hinta-laatusuhde ei ollut mainittava. Nämä ovat menneet kuudesta kohdasta rikki saumastaan ja timantteja on lähtenyt aika paljon. Selvästi vain edustushousut, eivät kestä todellaakaan lähes jokapäiväistä käyttöä.Pikeur, ostin nämä muutama vuosi sitten facen kirppikseltä. Reidessä on yksi palkeenkieli neulottuna, sen rikoin kaura-astiaan osuessani.. Ihanat housut, jotka edelleen istuvat paremmin kuin uudet CRW:t ja käytänkin näitä niinä päivinä kun en ratsasta.
 


 
 
PFIFF, nämä on jo niin vanhat että lahkeet ylettyvät enään puoleen sääreen.. Kokopaikka on vähän nukkainen, mutta ei mistään rikki. Jos joku haluaa ostaa 10e niin myyn mielelläni ;)
 
 
Jacson wear, sain nämä tetin aikana myymälästä, kun olivat "vanhaa erää". Vähän löysät edestä eikä tule paljoa pidettyä.

John Field, vuoden vanhat kisahousuni. Malli taitaa olla lyhyt, sillä nämä ovat muuten todella hyvänkokoiset ja istuu hyvin. Oikealla oleva tasku on paras, sinne mahtuu kisamaksu tai kanttiiniraha ;)

Pikeur, Ilmajoella "Hallan tallilla" käytössä olevat mukavat ja vanhat housut.
 
TAKIT

Seuraavat kaksi eivät ole varsinaisia ratsastustakkeja, mutta ne jostain syystä päätyivät vakkaritakeikseni tallille. Jälkimmäiset kaksi ovat ratsastus/tallitakkeja, mutta eivät istu niin hyvin ja ovat olleet Ilmajoella.  Viimeinen fleece oli "sisäosana" sitä edeltävälle ruskealle, ja yhdessä ne olivat lämmin talvitakki. Mä vaan olen käyttänyt erikseen :D


 
ARKI KISA

Jacson, kisatakki. Takin sain äitin ystävän kautta alle kuukausi sitten.
JH Collection, sukat

 
KENGÄT
 
Hööks, jodhpurit, jotka ostin verkkokaupasta kesäkuussa. Nyt vasta yksi sauma alkanut repeytyä pieneltä alueelta, yllättävän kestävät siis, kun ovat olleet joka päiväisessä käytössä ihan tallihommissakin.
 

 
PFIFF, johdpurit. Maailman parhaimmat jalkaan, mutta sen verran vanhat ja rikki, etten näitä ole enää käyttänyt muuta kuin hätätapauksissa.
 
MUUT 
Löytyykö teiltä samoja varusteita? :)


2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! :) Mulla on myös noi ekassa kuvassa olevat CRW:n blingihousut; ne on olleet nyt käytössä jo reilusti yli 2v päivittäin 1—3 hevosen ratsastuksessa, ja vieläkin ne on kuin uudet, ei edes blingit oo lähtenyt. Liekö näissä jotain valmistuseroja tms :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kelpais mullekin sun erän housut! Mulla on jo kaikista kohdista muutama lähtenyt, en yhtään tykkää kun kesällä ne vasta onkin hienot kun eivät ole takin alla (paitsi nyt jos kaikki blingit tippuu)..

      Poista