maanantai 1. joulukuuta 2014

Joulukuun suunnitelmat

Heippa! Nyt toteutin Blogitallin viikkohaasteen. Aiheena tällä kertaa on kertoa joulukuun suunnitelmistani. (Ohjeet tässä


Joulua odotan paljon ja se jotenkin inspiroi kaikella tavalla, toisaalta myös väsyttää. Nyt ikävintä on se, kun koululaisena joudun mennä tallille jo pimeän aikaan, lunta saisi tulla jo! 
Suunnitelmana on nyt tehdä tähän postaukseen aiheita myös arkielämästäni, mutta pääasiassa hevoset on tämänkin postauksen pääjuttu. Arkielämässä nyt varsinkin äidilläni on hermot kireällä ja hänen kyydityksen alaisena yritän ensikuussa ymmärtää edes vähän enemmän.. Mulla on vaan aina niin hoppu tallille, että saisin olla mahdollisimman kauan ja tehdä asiat ajan kanssa. Ei enää vain harrastus vaan elämäntapa. 


Koulussa alkaa taas koeruuhkat ja parin viikon päästä on neljä koetta samalla viikolla, sillä mukana on kemian valtakunnallinen, iik! Samalla pitäisi ratsastaa ainakin yhtä, ehkä kahtakin ja blogi päälle. Kaikki aika siis käytetään ja lisää toivotaan. Sitten kokeiden jälkeen alkaakin loma jolloin aikaa riittää tallilla olemiseen, joten minua näkee siellä aika usein ;). Ja saanhan nyt välitodistuksen ja päättötodistus lähenee todella vauhdikkaasti. 

Varsinkin eripaikkakunnilla asuvia tallikavereitakin haluan ehdottomasti nähdä vapaa-ajallakin, te tunnistette kyllä itsenne. Haluan panostaa myös blogiin tuolloin ja heittäkää ihmeessä postausaiheita mitä haluatte! 


Ja sitten näihin karvaisiin ystäviini. 

Pikkusiskoni ja Vertti-ruuna Cavallon kisoissa maaliskuussa 2013. Tämä lumimäärä olisi mukava!
Zindin kanssa haluan päästä kehittymään ja löytämään luottamusta molemmin puolin.  Nyt aikaa on mennyt paljon itsensä tsemppaamiseen. Tamma kerää virtaa ja loikkia tulee joka ainoa kerta. Ja minä säikähdin juuri niitä tilanteita ja menen lukkoon. Siksi ratsastankin turvaliivi päällä nykyään, että saan varmuutta jo siitäkin ratsastaa rohkeammin. Ja jos totta puhutaan, niin tippuminen ei ole ollut kertaakaan kovin lähellä, Z tekee ne jotenkin pehmeästi vaikkakin nopeasti ja osaan nykyään varautua niihin jo. Tuo sen pomppiminen on toisaalta tuonut mulle hurjasti rohkeutta muuten. 

Eli tavoitteena on saada vielä Zindin ratsastukseen rohkeutta ja päästä tekemään vaikeampia koululiikkeitä vähitellen. Siitä meidän suunnitelmat joulukuulle on tehty!

Rassen kanssa tavoitteena on päästä esteradalta puhtaasti läpi ja hakea yhteistyötä sileällä kuin esteilläkin. Molempien hevosten kanssa haluan myös tehdä maastakäsin edes kerran kuussa. Sillä tavoin myös hakea luottamusta. 

Mairella tarkoitus olisi päästä köpöttelemään ja toiveissa onkin jonain ihanana talvipäivänä mennä tekemään joku pieni lenkki maastoon nautiskelemaan yhteisestä ajasta ja kauniista maisemista. 

Hiilellä yritän päästä menemään aina, kun Ilmajoelle pääsen. Ja Halla <3 Suurimassa unelmissani haluaisin hevosen omakseni, jotta saisin halata rakasta kimoa päivittäin. Se ikävä näiden taukojen välissä on välillä ihan sietämätön. 
Joka ainoa viikonloppu päätän jäänkö kotiin ja ratsastan joko monta hevosta tai sitten pidän ihan vapaan viikonlopun kaikesta tai sitten tulen Hallan luo. Sydäntä raastavan vaikeaa. Aina. 

Cavallossa eli ratsastuskoulussani aion keskittyä ratsastamiseen 100% ja haastaa itseni joka ikinen kerta tekemään parhaani. Haluan toteuttaa Zindillä opittuja taitoja muihin hevosiin. Ja tässäkin toiveena päästä puhtaasti tallikisoista 5.12!
LaRat-seuraesteet 2013. Puhdas ja mun parhain rata ihanimmalla Imbu-mammalla <3


Kertokaa toki mielipiteenne! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti